Helpdesk - System-Intelligence B.V.
15623
page-template-default,page,page-id-15623,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

HELPDESK

Antwoord op al uw vragen en hulp op afstand

Onze helpdesk medewerkers zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 085-7500022. Tijdens kantooruren kunt u hier terecht voor vragen over uw systemen, het oplossen van problemen of technische storingen.

 

Wij gebruiken de Teamviewer om direct op uw werkscherm mee te kunnen kijken en ondersteuning te bieden. Wanneer u een medewerker van ons aan de telefoon heeft, kan deze vragen of u Teamviewer wilt starten. U kunt het programma gratis downloaden via de knop hieronder.

 

Stel uw hulpvraag via ons helpdesk systeem. Stuur een email naar helpdesk@system-intelligence.nl om er voor te zorgen dat uw vraag bij de juiste medewerker terecht komt. Dan wordt u zo snel mogelijk geholpen.
Voor sommige meldingen is hulp op afstand noodzakelijk.

 

Mocht uw probleem niet niet op afstand verholpen kunnen worden, dan maken we een afspraak met u wanneer een medewerker langs kan komen op locatie. Wij streven er naar om storingen die uw primaire bedrijfsproces belemmeren binnen 24 uur op te lossen*.

 

 

*De drukte bij ons op de helpdesk, de urgentie van het probleem en het door u afgesloten servicecontract zijn van invloed op de responstijd van onze medewerkers. Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden Nederland ICT.

Download Teamviewer

wordpress theme powered by jazzsurf.com