Over ons - System-Intelligence B.V.
15662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15662,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Over ons

U wilt van automatiseringstechnieken optimaal kunnen profiteren. Wij beschikken over de kennis om uw complete ICT infrastructuur zo in te richten dat uw processen optimaal geautomatiseerd worden.

U wilt een persoonlijke, heldere ICT dienstverlening, gericht op de situatie binnen uw onderneming. Vanzelfsprekend worden bij onze ICT diensten kwaliteit, service, betrouwbaarheid en prijs niet uit het oog verloren.

 

 

Schermafbeelding 2015-11-01 om 11.57.38

Onze visie

ICT is het middel om een doel te bereiken. Het zorgt voor betere en efficiëntere bedrijfsprocessen.
ICT vormt de spil waar het in het bedrijfsleven en de samenleving om draait.
ICT wordt steeds complexer en alle nieuwe ontwikkelingen en technieken gaan steeds sneller.
De ICT dienstverlener moet een gespecialiseerde en betrouwbare partner zijn met kennis van systemen en de intelligentie om deze samen te voegen tot een succesvol geheel.

 

System-Intelligence is uw partner!

 

Onze missie

Wij willen een toonaangevend bedrijf zijn, dat u hoogwaardige ICT automatiseringskennis biedt. Daarom investeren wij in de kennis en kunde van onze medewerkers.
Wij besteden tijd aan het leren kennen van uw organisatie. Zo willen we u met efficiënte ICT oplossingen ontzorgen en een verlengstuk voor uw organisatie zijn.

mission statement

System-Intelligence, vooruitstrevend in ICT oplossingen

Onze focus ligt op het zo goed mogelijk laten functioneren van de ICT Infrastructuur binnen uw organisatie. We zijn een vooruitstrevende dienstverlener en bieden met veel passie ICT oplossingen.
Om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, hebben wij toegewijde medewerkers met veel kennis op het gebied van ICT automatisering. Zij volgen de actualiteiten, vakbladen en online media, houden elkaar op de hoogte van de nieuwste automatiseringsontwikkelingen en volgen cursussen en seminars. Ons doel is de beste ICT oplossing te bieden en daarbij staat wat de techniek voor u moet doen voorop. We komen daarom regelmatig bij u langs om uw organisatie goed te leren kennen. We geven u graag advies over wat nieuwe technieken voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Onze ICT dienstverlening maakt werken eenvoudiger, efficiënter en goedkoper

De techniek op het gebied van ICT dienstverlening en automatisering ontwikkelt zich enorm snel. Een aantal jaren geleden kochten bedrijven voornamelijk nog een pc met een server. Vandaag de dag zijn daar online werkplekken, cloud computing en virtualisatie aan toegevoegd. Software wordt steeds meer via internet aangeboden in plaats van dat het geïnstalleerd wordt op de PC of gefaciliteerd via een eigen server.
Deze ontwikkelingen zijn van enorme toegevoegde waarde voor bedrijven. ICT dienstverlening maakt werken eenvoudiger, efficiënter en goedkoper.

Onze ICT dienstverlening is persoonlijk en helder

Wij weten de automatiseringstechnieken optimaal in te zetten, zodat u kunt profiteren. We beschikken over de kennis om uw complete ICT infrastructuur zo in te richten dat uw processen optimaal geautomatiseerd worden. Onze dienstverlening is persoonlijk, helder en gericht op de situatie binnen uw onderneming. Vanzelfsprekend worden bij onze ICT diensten kwaliteit, service, betrouwbaarheid en prijs niet uit het oog verloren.

wordpress theme powered by jazzsurf.com